Nu op Wild : WILD@ NIGHT

LUISTER LIVE
WILD Now Playing
WILD On Air

Rick

 

RICK WALTMANN

Rick Waltman (29-10-1985) is programma-directeur bij WildFM Hitradio en daarmee eindverantwoordelijk voor de afdeling radio bij WildFM.
Ook presenteert hij de ochtendshow "Wild Wake-Up", iedere werkdag tussen 07.00 en 09.00uur

Rick is geboren in Nieuwegein, heeft 4 broers en is sinds 2004 professioneel met radio bezig.  Net als veel andere gepassioneerde radiomakers begon Rick bij de lokale radio. In zijn geval bij het lokale radiostation van Nieuwegein; Nieuwegein Radio. 

Na een aantal jaar werd hij stationvoice van RTV9 (IJsselstein), deed technische zaken bij RTV Utrecht en als klap op de vuurpijl kreeg hij toestemming van Duncan Stutterheim om de middagshow in 2004 presenteren bij het landelijke ID&T Radio. 

Na dit een aantal keer gedaan te hebben mocht hij het wekelijkse programma op Donderdagavond  "a road to ambassador" presenteren met het gelijknamige evenement in de Amsterdam Arena.   Leuk detail; Het programma na Rick werd gepresenteerd door Armin van Buuren. 

Na ID&T werkte Rick nog als producer bij Caz! & MTV Networks Amsterdam.  In Augustus 2015 is Rick door Hans Kortlevers aangesteld als programma & muziek directeur WildFM Hitradio. 

 

Rick omschrijft zichzelf als doorzetter en is resultaatgericht, 

 

 

Contact? rick@wildhitradio.nl 

Twitter: www.twitter.com/rickwaltmann

Facebook:  rickwildmann

 

* informatie en foto op deze pagna is rechtenvrij en mag worden overgenomen.