Nu op Wild : WILD@ NIGHT

LUISTER LIVE
WILD Now Playing
WILD On Air

Rene

De in Den haag geboren René is in de jaren 60 op de wereld gezet met een koptelefoon op zijn hoofd. Toen hij klein was speelde hij “disco’tje” in zijn slaapkamer met een oude pick-up en een oude radio. De TL-buis starters tussen de lampen op zijn slaapkamer moesten het echte disco effect geven.

Later verhuisde René naar Zoetermeer, waar hij betrokken raakte bij de toen zo populaire illegale radiostations In Zoetermeer. Dit waren Sweet Lake City en Radio Groeistad. Ook bij de lokale omroep in Zoetermeer is hij betrokken geweest. Verder is hij ook als nieuwslezer te horen geweest in de randstad bij Fresh FM.

Een hele leuk periode volgens hem was de tijd dat hij bij het radiostation N44 FM betrokken raakte. Vrienden van hem die ook betrokken waren bij de voormalige radiostations Sweet Lake City en Radio Groeistad waren dit radiostation begonnen wat eigenlijk voor Wassenaar bedoeld was, maar de programma’s hadden een nationale uitstraling en waren in de hele randstad te horen.

Toen René verhuisde naar de `polder` was na lange tijd op radiogebied niets gedaan te hebben zijn interesse bij de lokale omroep gewekt. Hier heeft hij enkele jaren als ass. programmaleider gewerkt.

Momenteel werkt René  met veel plezier bij  Wild FM welke te horen is in heel Noord Holland en een deel van Flevoland. Zo zie je maar:  Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, een echt radiodier …