ADVERTEREN

Adverteren bij de nummer 1 van Noord-Holland…Doe jij toch ook?

Wild Hitradio is hét station van De nummer 1 voor Hits! In Noord-Holland, een gedeelte van Zuid-Holland en Flevoland is Wild te beluisteren op FM.

In Amsterdam en omgeving hoor je Wild Hitradio via 93.6, in Alkmaar en omgeving via 96.3 en in Haarlem, Bloemendaal en Zandvoort
(dus ook op het strand!) luister je naar Wild Hitradio via 97.3.

Ook zijn we te beluisteren  via DAB+ op kanaal 8a, 9D-Z en 9D-N.

Uiteraard is Wild Hitradio wereldwijd ook online te ontvangen!
Wild Hitradio richt zich met opvallende acties en een aantrekkelijke muziekmix op 18-45 jarigen. De luistercijfers van Wild geven aan in Noord-Holland vaak aan kop te staan onder de overige commerciele regionale omroepen. (bron:  NLO).  Met elke maand meer dan 520.000 luisteraars online is Wild ook online populair.

Adverteren op Wild Hitradio is adverteren in uw eigen regio. U bereikt mensen die uw zaak zullen bezoeken of geïnteresseerd zullen zijn in uw product. Men luistert naar Wild Hitradio, omdat men weet dat dit station is gericht op hun eigen regio. Dus dat men informatie, maar ook reclame kan verwachten die relevant kan zijn; het komt uit ‘hun buurt ‘. Dat zorgt ervoor dat radioreclame op Wild Hitradio vertrouwd overkomt.

Wie bereikt Wild Hitradio?

  • Woont, werkt of studeert in Amsterdam of groot Noord-Holland
  • Leeftijd 20-45 jaar met een piek bij 18-25 en 30-35 jarigen.
  • Accent op vrouw (V=60%, M=40%)
  • Middel- en hoogopgeleiden
  • Hoog besteedbaar inkomen

Effectieve radiocampagne in slechts enkele stappen

  • In samenspraak met het creatieve audioproductiebedrijf bepaalt u de tekst en welk type reclame aansluit bij uw bedrijf.
  • U kiest uit meer dan 100 stemmen de juiste stem.
  • Het productiebedrijf maakt de radiocommercial en na uw akkoord wordt deze uitgezonden.

Wil je meer informatie over de werkwijze van Wild Hitradio of informatie over onze aantrekkelijke tarieven, stuur ons dan een e-mail via onderstaand formulier of bel naar 020 447 0030.